Logo Colina Primaverii

Bine ati venit!

Vă lansăm invitația de a ne deveni parteneri responsabili și conștienți în promovarea și păstrarea propriei stări de sănătate, accesând serviciile și programele noastre de medicină preventivă și reabilitare medicală, adaptate tuturor categoriilor de vârstă și sănătate.
Program de lucru

Luni - Vineri .......... 08:00 - 21.00

Galerie Foto

Luni - Vineri 08.00 - 21.00

(0248) 222 262

Str. Constantin Stătescu nr. 15, Pitești

Top

Exerciții fizice

Colina Primăverii / Servicii Medicale / Exerciții fizice
Kineto-Fitness Colina Primaverii

Activitatea fizică se realizează sub supravegherea unui instructor sportiv specializat în fitness medical, cu aparate de ultimă generație care permit monitorizare computerizată individuală permanentă.

Activitatea fizică începe după un consult medical și este individualizată în funcție de eventualele afecțiuni medicale asociate.

Pentru fiecare pacient se testează capacitatea maximă de efort și se elaborează un program de fitness individual în funcție de acești parametri. Programul se imprimă pe un card electronic pe care clientul îl introduce în fiecare aparat și astfel este în permanență monitorizat. De asemenea programul se poate ajusta de la o ședință la alta în funcție de performanțele câștigate. Fiecare pacient poate să-și monitorizeze performanțele fizice de-a lungul antrenamentelor cu ajutorul unor grafice de lucru care urmăresc anumiți parametri (capacitatea maximă de efort, consumul maxim de oxigen, etc).

Diagrama IMC

IMC Status Greutate
Sub 18.5 Subponderal
18.5 - 24.9 Sănătos
25.0 - 29.9 Supraponderal
30.0 - și peste Obez
* RMB Rata metabolismului bazal/ IMC Index de masă corporală

Calculează IMC

Calculatorul RMB generează numărul de calorii pe care corpul le arde pe zi, la repaus. RMB împreună cu factorul de activitate este numărul de calorii pe care corpul le arde pe zi, bazat pe factorul de activitate selectat.