Logo Colina Primaverii

Bine ati venit!

Vă lansăm invitația de a ne deveni parteneri responsabili și conștienți în promovarea și păstrarea propriei stări de sănătate, accesând serviciile și programele noastre de medicină preventivă și reabilitare medicală, adaptate tuturor categoriilor de vârstă și sănătate.
Program de lucru

Luni - Vineri .......... 08:00 - 21.00

Galerie Foto

Luni - Vineri 08.00 - 21.00

(0248) 222 262

Str. Constantin Stătescu nr. 15, Pitești

Top
 

Despre noi

Centrul Medical Colina Primăverii

În anul 2011, pentru a răspunde nevoilor de prevenție și recuperare medicală ale pacienților din comunitatea argeșeană, s-a deschis Centrul de Reabilitare și Medicină Preventivă.

Centrul Medical oferă comunității un mediu de îngrijire a sănătății modern, la standarde internaționale, în care preocuparea pentru starea de bine a pacientului este constantă. Ambianța deosebită, dotările și practicile moderne, personalul calificat și dedicat, lucrul în echipă și centrarea pe pacient sunt atuurile serviciilor pe care le oferim pacienților noștri.

În cadrul centrului am dezvoltat programe medicale multidisciplinare personalizate, destinate diagnosticului și tratamentului anumitor boli cronice, dar și programe de medicină preventivă în cadrul cărora pacientul este învățat și ajutat să-și însușească și să-și mențină un stil de viață sănătos, ca parte a tratamentului medical.

Newsletter

Abonează-te la newsletter și află primul despre ofertele și programele medicale ale centrului nostru.

Numele

Email (necesar)

[recaptcha]

1100
PACIENȚI / AN
9000
SEDINTE TRATAMENT / AN
10000
PACIENȚI TRATAȚI
800
CONSULTAȚII MEDICALE / AN

În 1991, împreună cu o divizie a unei societăți americane, un grup de medici argeșeni a pus bazele unei activități cuprinzând formare medicală, conferințe, cursuri de perfecționare și practică medicală ce s-au extins în ideea unui centru medical autohton.

Începând din 1999, odată cu deschiderea Policlinicii cu Laborator de analize medicale, Centrul Medical Colina Primăverii a câștigat încrederea pacienților săi printr-o relație bazată pe respect reciproc și profesionalism, în care pacienții sunt partenerii noștri pentru sănătate.

În anul 2010, pentru a răspunde nevoilor de prevenție și recuperare medicală ale pacienților din comunitatea argeșeană, am deschis Centrul de Reabilitare și Medicină Preventivă Colina Primăverii.

În cadrul celor două centre am dezvoltat programe medicale multidisciplinare personalizate, destinate diagnosticului și tratamentului anumitor boli cronice, dar și programe de medicină preventivă în cadrul cărora pacientul este învățat și ajutat să-și însușească și să-și mențină un stil de viață sănătos, ca parte a tratamentului medical.

Centrul Medical Colina Primăverii oferă comunității un mediu de îngrijire a sănătății modern, la standarde internaționale, în care preocuparea pentru starea de bine a pacientului este constantă. Ambianța deosebită, dotările și practicile moderne, personalul calificat și dedicat, lucrul în echipă și centrarea pe pacient sunt atuurile serviciilor pe care le oferim pacienților noștri.

Considerând că, pentru a fi eficientă, activitatea medicală trebuie să aibă sens, coerență și continuitate, să fie curativă, dar mai ales preventivă, că ființa umană trebuie abordată în toată complexitatea ei fizică, psiho-emoțională, spirituală și socială, că relația medic-pacient trebuie să fie bazată pe respect, pasiune și compasiune, Centrul Medical Colina Primăverii oferă individului, familiei, grupurilor sociale și comunității servicii și programe medicale integrate care dau viață acestor principii.

Obiective

  1. Creșterea calității serviciilor oferite.
  2. Respectarea drepturilor pacienților.
  3. Îmbunătățirea continuă a indicatorilor de performanță pentru serviciile furnizate.
  4. Dezvoltarea și diversificarea serviciilor medicale și a metodelor de investigație clinice și paraclinice, corespunzător tendințelor mondiale și a reglementărilor naționale în domeniu.
  5. Actualizarea corespunzătoare a dotării cu tehnologii și mijloace moderne de investigație pentru asigurarea unui diagnostic cât mai precis.
  6. Controlul de calitate al rezultatelor analizelor de laborator: intern, între laboratoare, internațional.
  7. Extinderea și îmbunătățirea continuă a sistemului de management al calității.
  8. Perfecționarea profesională continuă a fiecărui angajat.

Vă lansăm invitația de a ne deveni parteneri responsabili și conștienți în promovarea și păstrarea propriei stări de sănătate.

Centrul Medical Colina Primăverii a devenit un nume recunoscut pe piața serviciilor medicale din județul Argeș. Prin gradul înalt de tehnică, prin activitatea întregului personal (bazată pe profesionalism și un standard de calitate ridicat al actului medical) și alături de cei mai puternici parteneri, am devenit centrul cu cea mai bună adresabilitate din rândul furnizorilor de servicii medicale din zonă.

Centrul Medical Colina Primăverii a câștigat încrederea pacienților săi printr-o relație bazată pe respect reciproc și profesionalism, în care pacienții sunt partenerii noștri pentru sănătate.

Serviciile Centrului de Reabilitare Medicală și Medicină Preventivă Colina Primăverii se adresează tuturor: adulți sau copii, persoane sănătoase sau cu diverse afecțiuni care vor să-și mențină sau să-și îmbunătățească starea de sănătate.