fbpx

Centrul Medical Colina Primăverii oferă comunității un mediu de îngrijire a sănătății modern, la standarde internaționale, în care preocuparea pentru starea de bine a pacientului este constantă. Ambianța deosebită, dotările și practicile moderne, personalul calificat și dedicat, lucrul în echipă și centrarea pe pacient sunt atuurile serviciilor pe care le oferim pacienților noștri.

În cadrul centrului am dezvoltat programe medicale multidisciplinare personalizate, destinate diagnosticului și tratamentului anumitor boli cronice, dar și programe de medicină preventivă în cadrul cărora pacientul este învățat și ajutat să-și însușească și să-și mențină un stil de viață sănătos, ca parte a tratamentului medical.

Contactează-ne

Stabilește o întâlnire cu unul dintre
specialiștii noștri.

Colina Primaverii

Prezentare generală

Centrul Medical COLINA PRIMĂVERII functionează conform reglementărilor în vigoare, într-o clădire cu ambianță plăcută, structurată pe cinci niveluri (subsol, demisol, parter, etaj și mansardă) și cu trei căi de acces atât pentru pacienți activi din punct de vedere motric cât și pentru pacienți care depinde de scaun cu rotile.
Centrul dispune de o parcare spațioasă, care oferă accesibilitate spre centru tuturor categoriilor de pacienți, dar și de  aproape 2,5 ha de spațiu verde înconjurând clădirile și oferind o stare de bine privitorilor, evitând aspectul tern și grav al unui spital și mizând pe importanța mediului în toate aspectele sale pentru procesul curativ.

Receptie Phone

Ce ne face diferiți

Structura centrului medical decurge ca o necesitate a dezvoltării activității oferite în cadrul Colina Primăverii sub forma programelor medicale și de prevenție multidisciplinare personalizate destinate diagnosticului, tratamentului și recuperării la toate grupele de vârstă în cadrul anumitor boli cronice sau circumstanțe evolutive ale diverselor patologii.

Istoric

Centrul Medical Colina Primăverii (fostul Centru de Recuperare Medicală Doctor Luca) s-a înființat în anul 2016 în urma hotărârii asociaților Centrului Medical Doctor Luca de a ceda Policlinica și Laboratorul către grupul Medicover, iar Centrul Medical de Recuperare și Medicină Preventivă Doctor Luca urmând să fie păstrat în portofoliul lor.

Viziune, Misiune & Valori

Aducem la înălțime principiile morale și cele mai înalte standarde de profesionalism, etică și responsabilitate personală, onestitate, respect și transparență, demne de încrederea pe care o au pacienții noștri în noi.

Parteneri & Clienți

Lista partenerilor și a clienților noștri.