fbpx

Eşti însărcinată sau proaspătă mămică şi vrei să îi oferi bebeluşului tău cea mai bună îngrijire? Te gândeşti că nu vei avea suficient lapte? Te întrebi dacă masajul bebeluşului se face înainte sau după baie?

Vino pe 26.02.2020, ora 16.30 la Colina Primăverii la un seminar 2 în 1 inedit, despre alăptare şi masajul bebeluşului! Iţi vom explica de ce laptele matern sau „aurul viu” este cea mai bună hrană pentru bebeluş şi îţi vom arăta ce ai de făcut pentru a începe alăptarea cu dreptul şi pentru a avea suficient lapte. De asemenea, vei afla cum şi când se face corect masajul bebeluşului, care este importanţa masajului, cum să-l foloseşti pentru a trata colicii şi vom descoperi împreună care este legătura dintre masaj şi …alăptare.

Vei putea sta de vorbă pe îndelete cu Loredana Maria Tătărăscu, consultant în lactaţie acreditat internațional IBCLC şi Cătălina Mitrache, kinetoterapeut, doctor în educație fizică și sport.

Vei învăţa :

  • Cum apare lactaţia şi cum să faci să ai lapte
  • Ataşarea şi poziţionarea corectă a bebeluşului
  • Cum să eviţi „furia laptelui”, ragadele şi mastita
  • Importanţa masajului bebeluşului
  • Cum să foloseşti masajul bebeluşului pentru a calma colicii
  • Cum să foloseşti masajul pentru a îmbunătăţi suptul

Pentru ca informaţiile şi sfaturile să fie cât mai personalizate, locurile sunt limitate la 15. Taxa de participare este de 50 lei.
Participarea se face doar pe bază de înscriere și confirmare.
Vă rugăm să confirmați înscrierea prin completarea formularului de mai jos:

Vă rugăm să ajungeți cu 30 minute mai devreme decât ora anunțată.

Cursul se va desfășura la Centrul Medical Colina Primăverii.

Data: 26 februarie 2020
Orele: 16:30 – 19:30

Curs organizat de: Alăptarea – dragoste și hrană