fbpx

VIZIUNE

Vom fi recunoscuți la nivelul comunității drept cea mai bună instituție de sănătate, vom integra îngrijirea medicală holistică ca accesibilă și esențială într-un sistem optim de îngrijire a sănătății, vom oferi o gamă largă de soluții integrate de îngrijirea a sănătății utilizând o abordare multidisciplinară, extrem de colaborativă, vom răspunde nevoilor pacienților și vom obține rezultate excepționale pentru aceștia.

MISIUNE

Ne angajăm să oferim pacienților noștri, servicii medicale integrate și personalizate, într-un mediu unic și modern, pentru a maximiza sănătatea, funcția și calitatea vieții, încrederea în viitor, pentru ca cei pe care îi deservim să redevină active, să-și continuie activitățile obișnuite și să se bucure de viață alături de familie, concentrându-ne pe condițiile de sănătate cu impact semnificativ (major) asupra sănătății, promovând un stil de viață sănătos și educație pentru a preveni sau a facilita reversia bolilor civilizației.

VALORI

“Valorile noastre se află în centrul a tot ceea ce facem. În calitate de clinicieni, terapeuți, educatori și administratori, ne comportăm în moduri care reflectă angajamentul nostru profund față de integritate, compasiune și respect, diversitate și lucrul în echipă, excelență și inovare. Aceste valori sunt esența noastră. Ele sunt imediat emblematice ale a ceea ce suntem și ceea ce aspirăm să fie.”

Integritate

Aducem la înălțime principiile morale și cele mai înalte standarde de profesionalism, etică și responsabilitate personală, onestitate, respect și transparență, demne de încrederea pe care o au pacienții noștri în noi.

Compasiune

Oferim un mediu de îngrijire și susținere, tratând pacienții și membrii familiei cu sensibilitate și empatie.

Respect

Pentru toți cei din comunitatea noastră, pentru dreptul la intimitate, pentru timpul și sănătatea pacienților și familiile lor, inclusiv pentru colegi.

Lucrul în echipă

Într-o colaborare de neegalat, îmbinând abilitățile personalului, prin valoarea contribuțiilor tuturor, întotdeauna lucrăm în echipă iar pacientul este centrul acesteia.

Excelență

Oferim cele mai bune rezultate și servicii de cea mai bună calitate prin efortul dedicat al fiecărui membru al echipei.

Inovație

Salutăm schimbarea, încurajăm invenția prin ideile creative și talentele unice ale fiecărui angajat și căutăm modalități mai eficiente pentru a ne atinge obiectivele.

Empatie

Suntem apropiați de pacienții noștri, le înțelegem nu doar afecțiunile ci și impactul pe care acestea îl au asupra vieții lor de zi cu zi.

Leadership

Este valoarea care ne inspiră să evoluăm, să căutăm permanent servicii noi care să ridice standardele în îngrijirea sănătății.

Vindecare

Inspirăm speranță și abordăm întrega persoană, în toată complexitatea ei fizică, psiho-emoțională, spirituală și socială.

Calitate

Menținem cele mai înalte standarde și le realizăm prin măsurarea și îmbunătățirea continua a rezultatelor noastre.