fbpx

Masajul anticelulitic are drept scop îndepărtarea celulitei și complexelor pe care aceasta le aduce cu sine. Dintre remediile naturale, masajul ocupă un loc central, și este o cale care nu trebuie evitată.

Contactează-ne

Stabilește o întâlnire cu unul dintre
specialiștii noștri.

În cadrul Centrului Medical Colina Primăverii, masajul anticelulitic reprezintă una din metodele naturale de a scăpa de celulita care poate apărea sau este deja instalată pe abdomen, coapse, fese uneori pe brațe cât și în alte locuri pe corp.

Celulita sau aspectul de “coajă de portocală” este determinată de o acumulare locală de grăsimi, apă și toxine la nivelul țesutului adipos în diferite stadii avansate sau mai puțin avansate.

Manevrele specifice acestui tip de masaj se combină și cu drenajul limfatic local și astfel se micșorează stratul de grăsime, surplusul de apă și toxinele determinând o mai mare detoxifiere locală.

Efectul este amplificat prin folosirea uleiurilor naturale, cât și a unei tehnici speciale de împachetat care dau un nou profil corpului. Pentru un efect cât mai îndelungat al înlăturării celulitei, masajul trebuie însoțit de:

– exerciții fizice;
– drenaj limfatic;
– regim alimentar specific de detoxifiere și dietă adecvată.