fbpx

Masajul de relaxare atenuează tensiunea, stresul, calmează durerile, relaxează mușchii încordați și îndepărtează starea de apatie. Masajul, mai presus de toate, ne dă o senzație de bine.

Prin masajul de relaxare, corpul este ajutat să elimine toxinele, conducând astfel la îmbunătățirea circulației sângelui și a limfei, dezvoltarea amplitutinii de mișcare la nivelul articulațiilor având ca efect imediat eliminarea tensiunii musculare. Masajul stimulează sau calmează, în funcție de ritmul și de profunzimea mângâierilor. De aceea masajul poate să facă o persoană să se simtă vioaie, energică sau, dimpotrivă, să se simtă relaxata și somnoroasă.

Contactează-ne

Stabilește o întâlnire cu unul dintre
specialiștii noștri.

Reducerea tensiunii musculare, obținută prin masaj, este în strânsă legătură cu inducerea unei stări mentale pozitive, micșorează anxietatea și depresia, îmbunătățește capacitatea de concentrare și creează stări de relaxare profundă, înlăturând somnolența din timpul zilei și insomnia.

Masajul de relaxare nu este unul brutal sau dureros așa că vă veți putea simți corpul “plutind”. Se aplică manevre și procedee specifice, de la simpla mângâiere la batere, scuturare, presare, etc. Rezultatele sunt variate, în funcție de tipul manevrelor folosite. Masajul de relaxare se efectuează cu uleiuri sau creme parfumate care stimulează starea de bine și relaxare.

Efectele pozitive ale masajului de relaxare:

– îmbunătățește circulația sangvină și limfatică;
– ajută la eliminarea toxinelor din organism;
– crește elasticitatea pielii;
– ajută la regenerarea țesuturilor;
– relaxează musculatura;
– elimină oboseala accentuată;
– menține o bună stare de sănătate.

Masajul de relaxare este indicat a se face cel puțin o dată pe săptămână și are ca scop menținerea organismului într-o stare de funcționare perfectă. Masajul de relaxare este recomandat persoanelor de toate vârstele, de la nou-născuți și până la persoane de vârsta a treia.